Button: Kies Nederlandse taalButton: Choose English language

Wandelen & Wellness

8-daagse individueel wandel en wellness arrangement in het pittoresque Rennes-les-Bains; poort naar de Corbieres. Dit dorp met zijn thermale baden is al 2000 jaar, al voor de romeinen, als zodanig in gebruik. De ruines van deze romeinse baden zijn zeker een bezoekje waard, evenals de verschillende koudwater- en warmwaterbronnen. De directe omgeving kent vele prachtige en afwisselende wandeltochten. Iets verder weg is het chateau van Arques, de abbei van Alet-les-bains, Rennes-le-chateau en natuurlijk de katharenkastelen; Montségur, Peyrepertuse, Quéribus, Puylaurens, Lastours en Puivert. Vergeet natuurlijk niet de beroemde Cité van Carcassonne.

Volpension arrangement inclusief: 7 overnachtingen in een goede chambre d'hotes met ontbijt, 6x lunch, 7x diner, welkomspakket, wandel- kaart en wandelroutes. Wellnesspakket met onbeperkte toegang tot hammam, sauna en jacuzzi, een massage met essentiele olien, een ontspannend kleurbad, een sessie shiatsu, een sessie lach yoga en deelname aan Zumba of Pilates.

8 dagen
€ 1090,- p.p.

Programma:

In dit wandel & wellness arrangement bepaalt u zelf hoe elke dag er uit gaat zien; uit het wandelpakket haalt u de wandeling die u het meest aanspreekt en doet deze 's ochtends of 's middags en combineert dit met uw wellness behoeften.

Button: Reserveren Button: E-mail een vraag Advertentiebanner: Bronwyn Massage

Volg ons:

Button: Facebook