Button: Kies Nederlandse taalButton: Choose English language

Over ons

WIE?

Cathar Comfort is een familiebedrijf van Anke Molenveld & Sjoerd de Heus. Wij wonen sinds 2008 in de regio en hebben meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van vakanties. Sjoerd heeft de mooiste en spectaculairste wandelingen voor u geselecteerd en zal graag uw gids, gastheer en aanspreekpunt zijn. Anke levert logistieke en administratieve ondersteuning. Persoonlijke aandacht en kleinschaligheid onderscheiden ons.

Ons bedrijf is opgezet met eigen middelen. Wij kopen niet groot accommodaties in en lopen geen grote risico's. Al 20 jaar bezorgen wij met liefde mensen een vakantie die geheel aan hun verwachtingen voldoet. Wij leven van Cathar Comfort en een boeking van u draagt direct bij aan onze dochter haar theaterklas, onze zoon zijn luiers en natuurlijk het eten op de tafel.

WAAR?

Cathar Comfort organiseert wandel- en fietsvakanties in de zuidelijke departementen van Frankrijk; Aude, Pyrenees-Orientale, Haute Garonne en Ariege. Deze regio's samen hebben heerlijke middellandse zee stranden, een rustige 'campagne' en skigebieden in de sportieve Pyreneeën. 3000 zonne-uren per jaar garanderen het mediterane klimaat.

WAT?

Wij organiseren compleet verzorgde (volpension) standplaats- en trektochtvakanties voor groepen of individuele wandelaars en fietsers. De vier basisingredienten voor onze reizen zijn: Bewegen, natuur, cultuur en de heerlijke streekproducten. Alles zo comfortabel mogelijk.

De accommodaties die door ons zijn geselecteerd voor onze trektochten zijn van zeer goede kwaliteit. Wij kiezen onze accommodaties op kwaliteit en niet alleen op prijs. Wij wonen lokaal en kunnen dus regelmatig kijken of de accommodaties nog aan onze eisen voldoen.

Onze vakanties zijn compleet verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Bij ons zijn er geen extra kosten verbonden aan een boeking. De prijzen die u hier op de website tegenkomt zijn de prijzen die u uiteindelijk betaalt. Onze prijzen zijn inclusief administratiekosten, btw en toeristenbelasting.

De maximale groepsgrootte voor onze standplaatswandelvakanties is 16 personen. Voor onze trekwandeltochten is dat slechts 8 personen.

Anke & Sjoerd zullen er alles aan doen om van uw tijd in Katharenland een onvergetelijke vakantie te maken.

Button: Reserveren Button: E-mail een vraag Advertentiebanner: Bronwyn Massage

Volg ons:

Button: Facebook